-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Sedih & Terkilan

Ingat tak entry aku pasal we all plan nak hantar anak sulung aku WAFA ke sekolah rendah agama Integrasi.. Last month she have sit for the test and the result already come out. Unfortunately dia tak dapat.. Alangkah sedihnyer hati aku.. dan dia juga kecewa.. keep on asking why she don't get the school. Because she say that she can answer the test agak baik..

Disebabkan we all pun x taw her passing mark (it's school P&C), so nak question byk2 pun tak guna. Hari nie aku ngan hubby pergi sekolah tu untuk buat rayuan. The administration said that they accept only the appeal but no guarantee that it's will be processing... Aku harap-harap pihak sekolah boleh consider utk rayuan tersebut.

FYI, for next year thn 1, seramai 500++ candidate yang dtg mencuba nasib utk merebut 200 tempat yang ditawarkan... peluang untuk anak-anak yang sederhana saja pencapaian dia memang susah sikit la... sebab test dia meliputi BM,BI,Math, Jawi, Penulisan, Mewarna dan juga oral. Semua test tu conducted in 2 hours time. Wafa cakap yang dia x sempat nak siapkan... Maybe sebab itu kut she couldn't get flying mark kan..

Walaupun result yg mengecewakan itu sudah keluar, tapi aku masih berharap pihak sekolah SRAI seksyen 19 can consider our appeal. Doakan yang terbaik utk anak aku key!

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie