-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Kesihatan tak menentu..

Dah lama tak batuk.. masuk minggu ni dah seminggu aku batuk + selsema.. antibiotik pun dah habis telan (which resulting my milk supply drop drastically..) Tu pun doctor bagi a very mild antibiotik.. So aku dah habiskan antibiotik tu.. (sebab tekak dah ade infection sikit kan.. telan jugak ar..) Tapi sampai sekarang pun still x ok lagi.. makin teruk ade ler.. cume tekak tu dah kurang la sakit..

The sad things is, the whole family dah berjangit including my little princess... Hopefully my baby akan sihat sebab aku sangatla risau nanti takut dia kene bronkitis plak which may lead to asthma. Maklumlah baby x leh makan ubat ( x digalakkan.. ). Agaknyer sebab dah tua nie kan, aku batuk sampai sesak nafas. Doctor siap tanya samada aku ade asthma ker.. So far aku x dek asthma tapi manalah tau bila dah tua nie kene asthman plak.. kan!!! itu jer la perkembangan terbaru aku..sat gi aku entrykan we ols gi kenduri kawin officemate.. :)

1 Nukilan Rasa:

  1. Semoga cepat sembuh & semoga milk supply meriah semula

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie