-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Our Anniversary!!

Hari nie cukuplah sudah 7 tahun perkahwinan kami.. Cam x rasa jer time flies so fast.. Dah tua dah aku.. Anak pun dah empat... Malam tadi wish hubby hepi anniversary..

Pagi tadi tgh bersiap2 gi kerja hubby datang kiss pipi kiri & kanan sambil wish hepi anniversary... Siap saying I luv U lagi... hehe.. happy nyer aku (hubby aku ni cukup susah nak say I Love You). Hmmm.... rasa malam nie nak gi makan kat luar ar...

"Ya Allah, berkatilah perkahwinan kami dengan zuriat yang ramai dan anak-anak yang soleh".

p/s: letih drive semalam x hilang lagi.. huhuhu

5 Nukilan Rasa:

  1. semoga mahligai yang dibina berkekalan sampai ke syurga...Insya Allah..

    BalasPadam
  2. happy 7th anniversary to you too.. alhamdulillah, askar dah ramai.. doakan utk kami jugak ye.. :)

    BalasPadam
  3. Zai,
    Amin.... Semoga syurga tu milik kite...

    Cik Zura,
    Insya-Allah.. never give up... try and try again... Kami kadang2 dok jeles kat org yg senang nak berjalan ke mana2 berdua...

    BalasPadam
  4. Heppie anniversary dear!!
    pergh 7 tahun dah.. tahniah
    semoga berbahagia ke anak cucu.. cicit

    BalasPadam
  5. Alin,
    Tak rasa masa berlalu.. dan almost x sedar.. dah tue rupenya.. huhuhu

    Thanks... Semoga rumahtangga kite semua diberkati Allah..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie