-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Selamat Hari Pekerja

Selamat Hari Pekerja to all my friends... Aku hari nie ada undangan birthday.. Hasrat dihati nak melawat member yg sama2 berpantang terpaksalah ditunda lagi..

Alangkah sedihnya hati aku hari ini.. kenapa & mengapa biarlah hanya aku yg tahu... Sesungguhnya apa yg Allah berikan kepada kita adalah yg terbaik... Never regrets ok! My hubby x berapa sihat hari ni so ingat nak bawak budak2 gi jalan2 elokla aku postpone.. Kesian hubby ku...

My latest photos with kids.. yg 2nd tak dek sebab dia merajuk..  Masih mengekalkan ke'tembam'am aku

4 Nukilan Rasa:

  1. malam. mai....shiela datnag sini malam2 sebab siang line berukband buat hal...skang nie baru ada laju sikit....nie pon dapat baca n3 mai jek...gambar tak dapat tengok....nest time tunggu line betol2 ok shiela dtg lagi k :) tahnks ari tue sempat drop by blog shiela k :)

    BalasPadam
  2. ok sheila.. no problem...Thanks sebab singgah.. jemput2 la selalu... tensionkan kalau line buat problem...

    BalasPadam
  3. Apa rasa dah nk start kerja ni? hihi mesti tak best kan??/ wahai masa gerak la slow2 sket... hihi

    BalasPadam
  4. memang tak best la Alin... huhuhu.. kalau boleh nak sambung lagi sebulan boleh???

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie