-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Reporting to Work

Hari ni aku dah masuk kerja balik... Rindu tul la kat kengkawan dan meja aku tu!!. Boss plak cuti hari nie... So hari nie aku check balik kerja2 yg tertangguh dulu.. Review balik sebelum start kerja.. Husna early in the morning aku bagi direct bf before sending to babysitter home.. Hopefully dia tak meragam... Sebab aku x cuba try test before this kan! So tawakkal jer la...

Pagi2 masuk surau simpan beg utk pumping bertembung ngan ida dan sempat chit chat sikit pasal perkembangan terbaru.. huhuhu.. ade berita yg agak menyedihkan aku... Hopefully kawan aku yg seorang tu tabah... Kerja aku hari nie agak lancar.. not much.. Most of it make an appointment...

Petang balik agak lambat sebab hujan lebat.. Sampai rumah almost 7pm.. Nasib baik babysitter aku kata Husna is very ok.. X meragam pun... Alhamdulillah... my good girl... Sabar ye sayang.. mama kerja monday to friday jer... ahaks.. Weekend kite boleh lepak2 lagi...

3 Nukilan Rasa:

  1. Mak aik, 1st day kerja dah balik lambat? ish bagaimana la daku nnti.. hihi.. Berita apa lak yg menyedihkan nih??? sharing sket.

    BalasPadam
  2. dah mula naik kerja dah...sebenarnyer maternity leave nie 60 hari bukannyer lama...jap ajekan...

    nak tahu jugak berita ape tu..

    BalasPadam
  3. Alin,
    2nd day pun balik banyak.. padahal bukan betul2 into the job sangat lagipun.. Alin nanti mesti la lagi lambat.. huhu.. Berita sedih tu erk?? X leh la nak share kat sini sebab takut ade org sedih.. Insya-Allah.. maybe nanti Alin taw gak bila dah masuk keje (x dek org yg tau kecuali somebody.. pasal new born baby gak!)

    Zai, betul lah..... Time is flying sebab tu la kan!

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie