-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Husna Dah 2 Bulan!!!

Hari nie Husna dah cukup 2 bulan... Cepat tul waktu berlalu kan! So, Husna dah dapatkan suntikan utk 2 bulan i.e HIB & mama jugak decide nak bagi additional vaccine for Rotavirus... Ist lepas cucuk Husna ok jer.. nangis sikit jer.. mama sempatla bawak kakak2 Husna ronda2 Giant lepas tu sebab Husna tak meragam..

Balik jer rumah, agaknya barulah Husna rasa sakit kot.. Apalagi, Nangis sekuat hati ler... sampai nak habis suara... Asyik nak menyusu badan jer... Nak melekat ngan mama jer... Iyelah.. kalu dekat dengan mama, Husna rasa comfortable dan selamatkan.. So Husna tak nangis ler.. Tapi bila mama gerak jer... Husna start nangis kuat2... So papa dah bagi Husna makan ubat.. Lepas makan ubat baru Husna boleh tidur...

Update on Husna development..

Berat semasa : 5.4Kg (Naik 1.1Kg)
Panjang : 58cm

Mama pun wajiblah timbang berat sekali.. Seperti yang mama duga.. berat mama naik balik... Sebab mama asyik makan jer... makan plak tu x ingat dunia... hehehe.. berat mama dah naik 1Kg.. sekarang berat mama dah 77Kg... Hancus plan nak diet mama sebab sejak breastfeeding nie mama asyik lapar tahap gaban.. :)...

Husna sekarang dah pandai 'bersembang' dan pantang nampak org lalu mesti dia tgk sampai kita hilang.. Pastu pantang org tegur mesti senyum.. Kadang2 masa breastfeeding pun Husna boleh stop sekejap tgk mama dan senyum.. Adus.. anak mama sorang nie... Nie yang buat mama malas nak gi kerja nie.. huhuhu..

Nie gambar terbaru Husna.. Layan...




huhuhu.. dah tak nak dah ambik gambar.. cukupla... hehehe

8 Nukilan Rasa:

  1. comelnyer.....semoga membesar ngan sihat...n cerdas...

    BalasPadam
  2. Doa-doakan yer Zai... Manalah tau.. kalu ade rezeki boleh jumpa Firas..

    BalasPadam
  3. Heppie 2 months old Husna... wah dah makin bam bam la Husna, suka tang pipi tuh, geram!!

    Toksah diet2 ler kak Mai, kan Damia dah pesan "forget ur diet"... huhu

    BalasPadam
  4. Alin, itulah.. now I'm forgeting my diet.. belasah jer sume benda.. huhuhu

    BalasPadam
  5. salam singgah...wah debabnya..

    BalasPadam
  6. rynas...
    like mother like daughter.. sama2 debab.. :))

    BalasPadam
  7. salam..

    kus semangat...suke tengok cm nk ggit je..:)

    BalasPadam
  8. Asma.. nak gigit? huhuhu.. habisla pipi husna nanti... cubit2 sayang bagi nangis sikit2 dah ler.. jgn gigit plak.. hehehe

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie