-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Berblogging from workplace

Dah lama rasanya tak update blog. Sejak masuk kerja balik nie cam tak sempat nak berblogging.. sedangkan banyak benda yang aku nak kongsikan... Iyelah.. balik kerja paling awal kul 6ptg dr opis, sampai rumah dah almost 7. Sampai jer terus buat 'tandem nursing', jimat masa dan simulate bf utk hasil yg memberangsangkan. Lepas solat maghrib dah sibuk di dapur prepare utk dinner. Bukan boleh tak masak.. anak2anak ku akan bising suruh masak nasi... Kalu beli  ready made leceh sikit budak2 nie.. Lagipun aku n hubby bawa bekal utk lunch.. so prepare utk bekal sekaligus.. Dalam kul 9pm baru siap masak.. Barula boleh dinner...  Waktu dinner time kerja.. Kalu time x keje dinner we all at 7pm.. (Naik lagilah berat badan aku skrg nie..). Lepas dinner dah kul10pm.. Nak mandi plak + solat then barulah sempat jenguk anak2.. Kul 11pm dah ngantuk.. huhuhu.. bila masa nak berblogging???

Semalam heavy rain.. Area rumah aku banjir.. we all sampai rumah kul 7.40pm.. Semalam dinner at 10pm.. Anak2 aku dah bising suruh masak nasi.. Kelam-kabut plak kat dapur.. My hubby pergi tengok pokok buluh dia then dengan happynyer dia bagi tau yg ada 5 btg 'rebung' tgh naik... Skrg nie x putus rebung naik.. Suke hubby ku...

Jadinyer mlm tadi aku masak lemak cili api udang bersama rebung ngan goreng ikan jer... Potong kacang panjang ngan carrot utk sayur.. Hanya lauk yang simple tapi anak2ku makan dengan begitu berselara sekali... Seronok tgk anak2 makan...

Ok, nanti aku story lagi.. ade benda nak update... Insya-Allah... I'll find a time for that..

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie