-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Today dah cukup Husna sebulan.. Pagi tadi dah bawa dia utk vaccination (Hep B-2nd Dose) kat SALAM. Alhamdulillah.. Dia membesar bagaikan juara...

Current update:
Husna Weight : Dah 4.5Kg (Naik 1.1Kg)
Panjang : 55cm

Sekarang nie dia dah banyak buka mata di siang hari.. Kalau tak asyik tidur jer kan.. Dah pandai senyum bila aku panggil nama dia.. Dah bagi respons bila nampak pergerakan.. Yang aku tak tahan, masih berjaga malam.. huhuhu... Tgk la photo nie.. kakak2 dah tido.. dia masih bulat lagi matanya.. huhuhu..




Dikesempatan itu jugak.. aku timbang berat.. Now aku dah gain back my weight before pregnant.. Berat aku skrg dah 76Kg.. Walaupun masih chubby tapi oklah.. at least berat aku turun sikit..

Kancil aku dah keluar dari bengkel... but still banyak yg kene repair.. maklumlah.. dah almost 2 1/2 thn terperuk kat rumah kan... huhuhu

4 Nukilan Rasa:

  1. Haa dah pandai tunjuk ragam tuu...

    BalasPadam
  2. Huhu kejap jer dah sebulan ek? rasa cam baru jer kan? sronok cuti2??

    p/s: i followww uuuuuuu...

    BalasPadam
  3. a'ah la Kak Azie.. Setiap malam kadang-kadang kul 4 tak tido lagi.. Akibatnya siang hari mak dia tido jer.. cover balik time tak tido malam.. hehehe..

    yela Alin, memang kejap jer dah sebulan.. Nak cakap seronok cuti tu tak la best sangat.. Sebab tak dek aktiviti kan.. Cuma boleh spend masa ngan my lil one.. itu yg penting.. I'll follow you 2...

    BalasPadam
  4. wah, dah berjaga kembali ke berat asal b4 peknen.. go cik mai go.. sikit lg.. :)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie