-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Planning for Wafa's School

Aku dan hubby memang plan nak masukkan Wafa ke Sekolah Agama Integrasi Section 19. Bagi aku sekolah kat situ senang sikit sebab dia integrated between sekolah rendah biasa ngan sekolah agama.. So silibus dia follow kementerian pendidikan and also JAIS. Maybe for some parent cam kesian kat budak tu sebab akan stay kat sekolah sampai petang. But for me it's ok daripada petang2 dia dok kat rumah babysitter & dunno what she's doing... Lagi satu kalau dia dapat masuk sekolah tu, then kami tak perlu hantar dia utk sekolah agama on the evening...

The school open for registration this whole month. Hubby dah ambik borang and also register to her to sit for the qualifying test. Her test shall be on 31st May 2010 (Saturday). Test akan meliputi matapelajaran BM, English, Math, Science, B. Arab. I hope she can do her best during the test. We are really hope that she are qualified to enter the school. Doakan anakku itu jua key!

3 Nukilan Rasa:

  1. Wah ada test nk masuk skolah tuh... kira yg berjaya are among the selected one... Somoga wafa berjaya, InsyaAllah.

    BalasPadam
  2. zai kekadang cian tengok bebudak skrang nie..kecik2 dah kena ujian...kita dulu tak ade pun ujian...main redah ajekan..

    BalasPadam
  3. Alin,
    iye Alin, sekolah tu bukan boleh simply register cam sekolah biasa.. Kalau sekolah biasa register sampai sekolah penuh baru dia tutup, sekolah nie semua boleh register tapi yg lulus test jer yg boleh masuk.. Insya-Allah...

    Betul Zai, even sekolah biasa pun ade test utk tentukan kelas mana diorang akan masuk.. Kalu kite dulu, time final exam baru cikgu2 transfer ke better class or downgrade the student class kan..

    Anyway, hopefully Wafa success.. Amin..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie