-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Old Photos

Hari tu masa dok kemas rumah terjumpa balik CD yg simpan gambar wafa masa kecik. Actually gambar2 lama sume dah tak dek sebab haritu laptop kene fromat then all photos kept inside tak dapat diselamatkan.. Best gak jumpa gambar lama2 nie... Just sebagai kenangan...


Ni masa we all bercuti ke Sarawak...







Nie masa bawak Wafa jalan-jalan ke Aquaria KLCC









Nie kat Pantai Sepat, kat kg aku di Kuantan...

Manage to capture this rainbow.. nice kan! Actually this rainbow at the time boleh nampak 1/2 round.. dr timur ke barat... Amazing..





Aktiviti bermain air... Masa nie Wafa sangat takutkan ombak... hehehe







Ni gambar Wafa masa kecik2.. Gambar masa baby dah x dek langsung.. huhuhu









Dan... gambar ngan family ku....

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie