-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Impianku..

Hajat dihatiku nak sambung pelajaran tahun depan.. Tapi aku masih mencari-cari IPTA yang menawarkan kursus ijazah dalam bidang pengurusan perniagaan secara part-time. Hajat hati nak cuba UiTM sebab dekat sikit dengan rumah.. Biarlah org kata dah tua, anak dah berderet still nak belajar, bagi aku belajar adalah process seumur hidup..
Lagipun aku bertuah kerana suamiku cukup memahami kehendakku ini dan sentiasa memberikan sokongan untuk aku melanjutkan pelajaranku..


Dulu masa aku ambik diploma juga suami yang sanggup berkorban menjaga anak aku dan masihku ingat ketika di akhir pengajian aku tengah sarat mengandungkan anak kedua.. Demi merealisasikan impian aku, aku sanggup mengharungi semua cabaran yang mendatang.. Sehinggakan ketika didalam pantang, aku menyiapkan tugasan terakhir demi menggenggam segulung diploma.. Alhamdulillah.. Kini semuanya menjadi kenangan yang terindah dalam hidupku...

Bersama teman sekuliah


Suami yang tak pernah jemu memberikan sokongan.. Terima Kasih Abang...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie