-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Doa untuk BF mum (Taken from Alin's blog)

Taken this doa from Alin's blog... Insya-Allah akan aku amalkan supaya banyak susu badan dan mencukupi utk anakku.. Insya-Allah...

"Ya ALLAH...permudahkanlah segala urusan kehidupanku, banyakkanlah susuku untuk bayiku, dan permudahkanlah perjalananku untuk menyusukan anakku agar menuruti segala yang telah Engkau syariatkan...AMIN..."

Inilah anak-anak yang telah dikurniakan untuk kami sekeluarga.. Semoga mereka menjadi anak yang solehah dan berbakti kepada kedua ibu dan bapanya...2 Nukilan Rasa:

  1. Semoga kt sesama dpt menyusukan anak kite. simpan stok caiyok2!!

    BalasPadam
  2. Amin... Skrg pun dah start simpan stok.. Alhamdulillah.. Susu pun dah banyak sikit.. Kene rajin pamla... Yang problemnyer nak biasakan Baby ngan bottle jer lagi..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie