-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Apa kurasa..

Apa ku rasa?? di saat ini?? Huhu... sakit gigi ade, sakit kepala ade.. macam2 sakit la... al-maklumlah, next friday dah masuk keje balik..

Semalam aku dah gi klinik gigi, hasrat dihati nak cabut jer gigi yg sakit nie, tapi doktor kata elokla tampal dulu.. we see how sebab condition gigi tu masih kukuh ditempatnya.. aku agree la.. tapi, unfortunately decision tu tak make me feel better... Next appointment will be on 24/6/2010.. Should I wait till the date or just cabut jer?

Actually gigi ni dah start sakit bila aku pregnantkan Huda (3rd daughter). Sebelum nie aku tak pernah ada masalah sakit gigi.. Bila dah tua nie, pregnant plak tu memang la kurang kalsium which is effect kat gigi aku.. At the time, dah tampal dah gigi tu, so ok la.. Bila aku pregnantkan si Husna ni pulak, gigi yg ditampal tu reput dan semua yg ditampal tu tercabut.. So tinggallah gigi tu tak bertampal..

At the time tak sakit so aku ignore jer la.. sekarang dia dah start sakit.. huhuhu.. Nak kene cabut nie.. huhuhu.. Nak update blog tak dek mood ler...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie