-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Husna dah dibotakkan...

Today lepak2 kat rumah rasa boring plak.. Husna plak asyik tidur jer kan.. Malam2 berjaga.... huhuhuhu... Yesterday dia dah dibotakkan... Kalau ikutkan hati aku nak botakkan lebih awal.. sebab kalu lama2 nanti sayangkan nak botakkan kepala dia... Lepas kepalanya dibotakkan, nampakler betapa besarnya kepala anak aku tu.. Patutla masa pregnant dulu doktor scan and estimate her weight dalam 4.1kg..

Apa-apapun aku doakan dia sihat selalu... yang penting anak aku nie tak nak dibedung... kalau dibedung dia tak leh tido.. nak nangis jer.. Jadinyer aku tak ler bedung dia pun.. janji dia selesa.. Kan org2 tua cakap kalau tak bedung nanti jln kengkang ler.. Tapi nak buat camne, dah dia tak selesa dibedung..


Nie la rupanya selepas dibotakkan...


Seronoknya tidur tak dibedung.... hehehe..


Rasanyanyer berat dia dah naik banyak kot.. sebab dah nampak double chin dia... Tak sabar nak tgk her new weight.. tunggu.. 8/4 nie kita gi timbang yer...

4 Nukilan Rasa:

  1. alahai sian kene botak kan...
    comel ler baby... chubby & bam2 gak

    BalasPadam
  2. biasa la Alin.. tengok mak dia la... like mother like daughter.. hehehehehehee......

    BalasPadam
  3. Biasa la tu, baby zaman sekarang mana ada yg suka kena bedung. My baby boy pun camtu gak. Blh bedung pun masa di hospital je. Blk je rumah terus dia meronta2 nak lepaskan tangan taknak bedung :)

    BalasPadam
  4. Betul tu.. Tapi actually tak berbedung nie bagus gak.. sebab pscyo motor dia boleh bergerak banyak.. so dia cepat sikit membesar..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie