-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Nur Qaisara Husna

Alhamdulillah.... Selamat datang utk baby baru ku.. Dilahirkan pada 8/3/2010 pada pukul 11.15am selepas melalui process induction/augmentation.. Aku dimasukkan ke labour room kul 8pg.. 8.30 pagi process dripping dimulakan... dalam kul 10am rasa sakit dah start... disebabkan pagi tak breakfast (nervous sgt).. aku rasa cam tak dek tenaga nak continue.. tapi berkat sokongan husband, staff nurse and doctor Siti Mariam.. I manage to go through the process...

She was born with a weight of 3.38kg, with a length of 48cm and head circumtense of 34.5cm.. I am so happy to see her and nanti bila aku larat sikit aku upload her photos... Anyway.. pengalaman bersalin kat sini memang boleh membuatkan aku recommended to all my friends...

Utk semua staff nurse and doctor Siti Mariam.. Thanks a lot! For my hubby lepas nie kite rehat dulu yek!!.. hehehehe

3 Nukilan Rasa:

  1. salam...
    kak mai...tahniahhh..ain dapat tau akak besalin semalam..kak zura btau..haa..akak besalin mana eh? balik kg x? nnt nak ajak abg din dtg melawat ni..nak bawak alya qaisara melawat nur qaisara husna..hehehe..

    BalasPadam
  2. Tahniah...

    alhamdulillah... seronoknya dapat cahayamata baru..

    Selamat datang Qaisara..

    Semoga anak dan ibu sihat..

    BalasPadam
  3. Ain,
    Akak bersalin kat SALAM seksyen 19 shah alam.. Pantang kat rumah sini jer.. tak dek balik2 kampung pun... hehehe.. dulu ingat nak taruk nama qaisara alia.. takut nanti cik din bising plak.. hahahaha

    kak azie,
    thanks...

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie