-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Nur Qaisara Husna- Part2

Just to update gambar my little princess on her first day and 2nd day.. both photos taken masa kat medical centre....

1st day...

Comot tak aku.. baru kuar dr labour room.... baby pun baru masuk bilik.... so.. this is our little princess...




This is my husband tgh nak qamatkan dia.... ntah bila plak my hubby nak dpt change azankan anak plak kan... hehehe.. aku cam dah nak tutup buku jer la... huhuhu.. boleh tak???

Present from my company.. thanks...




Her 2nd days...



My hubby yg dah ready nak check out... nie dah ready nak balik rumah... Gambar2 aku segan ar nak letak banyak2..... Almaklumlah... tgh comot + comey kan... hehehehe...

Sekarang nie muka dia dah lain sikit dah... sebab sembab tu dah hilang.. so nampak ler lain sikit... Nanti la aku update her latest photos...

2 Nukilan Rasa:

  1. Congratulations Cik Mai...insyaallah bila lapang kami pi. Takdan nak pi jenguk lg sbb saya skolah tiap2 minggu. letih la tapi tak kuruih2 pun lagi... :D

    BalasPadam
  2. TQ kirah.. Nak tunggu humairah plak dapat adik.. manalah tau dapat boy plak.. nak harapkan kami sume dok kuaq girl nie...

    Dok belajaq memang lagu tu cik kirah.. kami dulu pun lagu tu la... tak pa2.. nanti kita sama2 diet.. kami nie badan naik cam belon dah nie.. isk2.. risau betoi la...

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie