-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Nak Buat Ape yek?

Dok rumah sorang2 nie cam terapi minda plak utk aku... maklumlah.. siang anak2 semua export gi rumah babysitter.. tinggal berdua ajer ngan baby.. so banyak gak ler masa terluang dan banyak gak ler waktu rehat aku...

Malam kadang2 tak leh tido sebab baby tido siang, malam berjaga.. huhuhu.. walaupun dia tak menangis.. tapi kalu dia tak tido aku pun tak leh nak tido... tapi malam tadi dia tido ngan superbnyer... langsung tak bangun.. hopefully will be continues forever camtu.. hehehe


Niat aku nak reduce weight tapi cam susah ler.. sebab asyik lapar je la... Nak diet pun bukan ler berdisiplin sangat aku nie.. huhuhu.. Tapi this year aku target nak reduce weight sikit ler... Tak larat la nak carry badan yang makin membesar nie... Diet with healthly n consistent boleh membantu kot.. malsahanyer camne nak disiplin diri aku nie?? huhuhu

4 Nukilan Rasa:

  1. Kita sama. Jadi takleh nak bagi nasihat apa-apa. Hehehehe...

    sama-sama lah kita saling pandang-memandang..

    BalasPadam
  2. hehehe.. Kak azie.. dah lama tak update blog?? Tak pe kak azie.. lepas nie kene tekad nak reduce weight.. x larat dah bawak badan.. huhuhu

    BalasPadam
  3. tak yah diet2... BF jer lama2 turun la weigt tuh... kene mintak bilik BF satu kat TSE nih.. pe kata kt pakai bilik sakit floor 3 tuh, aci tak??

    BalasPadam
  4. Alin,
    Kita pun fikir nak suggest guna sick bay room utk mummy yg breastfeeding. Kecuali kalu ade org sakit guna bilik tu x leh ler kan...

    Tapi kalu x dek org guna, ok jer utk guna bilik tu utk tujuan tersebut.. I think it's more proper than guna surau... Nanti kita suggest nak???

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie