-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Award from Alin

I got this award from Alin. Actually this is 2nd time aku ambik award dr kengkawan sebab tak tau camne nak ambik kan... Last time kalu dpt award ker, tag ker aku buat don't know jer sebab tak tau nak buat ape.. now dah pandai sikit ar.... Thanks yer Alin...Bawah nie jawapan utk soklan2 yg disertakan...


1. Thank & link the person that gave you award.

  • Once again thanks to Alin for this award..Semoga persahabatan kita berkekalan selamanya...
2 - Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic.
Since I have not having many friends yg ade blog, so aku tujukan award nie kepada semua kawan2 blogger aku...

3 - Contact the bloggers and let them know they've won the award.
  • Done

4 - State 7 things about yourself
  • Mother of four little princesses
  • Bercita-cita mempunyai empayar perniagaan sendiri
  • Minat dalam bidang jahitan & sulaman
  • Lasak dan sukakan cabaran...
  • Cuba menjadi ibu yang sabar & tabah dalam mendidik anak-anak
  • Kalau ada rezeki teringin nak pergi umrah or haji ngan family
  • Suka gi bercuti ngan family and get together with friends.

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie