-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Alhamdulillah....

Tahu kenapa title aku camtu? Sebab bulan nie we all dpt bonus.. which is credited into account sekali dengan gaji bulan 2 kan.. Walaupun aku kerja kat sini less than a year i.e baru sebelas bulan, but bonus yg aku dapat, Alhamdulillah.... So, aku kene belanja boss makan ler nie... hehehe.. sebab selama nie banyak support aku kan...

Yang penting aku tak sabar nak tunggu increment... Hopefully increment aku ok.. Tu yang paling penting kan... Insya-Allah.. Increment akan diketahui hujung bulan 3 nanti... I wish it's up to my expectation.. Al-maklumlah... next year expenses aku akan increase byk kan.. Maklumlah.. baby dah kuar pastu mestilah expenses utk babysitter bertambah... Tapi sikit ker banyak ker... Aku sentiasa ingatkan diri aku utk bersyukur...

Sedikit update pasal pregnancy aku.. Last saturday pergi check-up, the baby weight already increased to 3.6Kg.. and she's still not engage... Doktor kata, boleh ler bertahan 2 minggu lagi.. huhuhu.. Nampaknya kenelah aku monitor pemakanan aku dengan lebih ketat... Takut gak nanti she reach up 4kg... My next check up will be on this Saturday.. Hopefully everythings alright...

Oklah... nanti2 aku update lain...

1 Nukilan Rasa:

  1. Alhamdulillahhh... tumpang gumbiraaaa...!
    itu lah yg dikata rezeki anak-anak..
    nanti dapat increament, rezeki anak baru lak..

    ingatkan dah bersalin tadi...

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie