-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Update Semasa...

Dah lama betul aku tak update blog... Kesibukan sejak akhir-akhir nie tidak memberikan aku kesempatan untuk mencoretkan luahan hati aku... Seblum blog aku nie berkarat, better i write something kan!!. hehehehe..

Firstly aku nak cite pasal keje aku ler... Sejak penghujung tahun 2009 sehinggalah awal 2010 (until now..) kerja aku bertimbun-timbun... Memandangkan aku bakal bercuti panjang bulan 3 nanti (maternity), so aku better ensure everythings running smoothly dan sekurang-kurangnya berjaya disiapkan... At least aku sentuh jugak ler kan...

Lately, aku jarang kuar makan time lunch.. Bukan diet ok.. Tapi Pot Luck antara member2 berjalan dengan successnyer.. Jadi kurang ler makan kat luar.. Nie semua starting sejak aku menghadapi masalah hidung berdarah kan...

Kat opis aku nie ade 5 org staffs yg pregnant termasuk aku.. So jarak we all pun tak jauh.. gap dalam sebulan jer each other.. Nampaknyer.. banyak ler duit company kene spend utk belanja maternity staffs tahun nie... Tu tak termasuk yg golongan lelaki yg mana wife diorang pregnant.. huhuhu.. rasa-rasa adelah dalam 10 org... ker lebih?? Tak sure la plak kan...

Bercerita pasal pregnancy.. Baik aku update sikitkan citer pasal perkembangan pregnancy aku this time. Now my weight dah gained until 85.5Kg.. Tu time aku check up on 29/1/2010... Huhuhu.. Naik drastik giler.. Dalam masa 2 minggu berat aku bertambah sebanyak 2 Kg.. which is not good for me.. And the baby weigt also naik dalam 600g.. Now she's 2.8Kg dah... The weight is ahead of 2 weeks if according to the pregnancy chart.. Doctor dah nasihatkan aku reduce calorie intake... Dia suggest aku makan oat which is good to maintain the calori intake and reduce cholesterol.. Huhuhu.. nak biasakan diri tu susah sikit ler... Tapi I have to take the advise otherwise maybe the baby weight can reach up to 4Kg when the time is come for her to be delivered... Huh... takut tul aku!!!

Oklah.. aku ade keje nak buat sikit.. nanti2 aku sambung citer la... Doakan keselamatan aku sepanjang process ini... Amin...


2 Nukilan Rasa:

  1. aminnn... moga dipermudahkan..

    Memang malam makan Sate di Kg Pandan tu, ada sorang tanya mana pi Laser dgn bini dia Outsider..

    lama sungguh hangpa tak mai join AP.com punya program..

    takpa, layan jer gamaq di forum..

    apa2 citer lagi nanti nooo...

    BalasPadam
  2. Hehehe.. Kak Azie.. Bukan takmo join.. tapi sebab keadaan tak mengizinkan.. dah larat nak bawak budak2 tu pi berlunggok.. Maklumlah.. perut pun dah besaq kan.. Insya-Allah... Nanti2 bila berkesempatan kami join balik..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie