-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Training on Fire System at Matrade


Last weekend aku gi training Fire Protection System kat Matrade KL dari 9/2/2010 sampai ler 12/2/2010.. Huhuhu.. seminggu tak masuk opis kan.. Dah lah banyak giler kerja.. Masuk opis terpaksalah catch up sume keje yg ketinggalan kan... huhuhu.. Terpaksa drive ke Jalan Duta plak tu.. tempat yg paling aku tak suke sebab jem...

Basically training tu memang applicable ngan keje aku.. Training is provided by e-Respond dengan kerjasama MOGSC (Malaysia Oil & Gas Service Council).. So semua participant yg attend training tu adalah budak 'minyak'.. term yg aku guna utk O&G industries...

Yang paling best kat situ makanannya.. semua superb... on 3rd day we all gi site visit kat West Port Klang.. to Stolthavent (Kalau tak silap eja camni ler..). So this is the only photo yg we all snap during the training... Tu pun masa dah nak balik (last day)...


Training tu cuma ade 5 org jer pompuan.. the rest are men... Nampak tak aku yang makin tembun tu?? Maklumlah... aku dah masuk 37weeks of pregnancy... Nanti2 aku diet ler... heheheh..

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie