-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Pindah Lagi...

This month aku kene pindah tempat duduk ar.. dr tingkat satu kene naik tingkat 3 (sekali ngan geng2 sales n proposal, HR, Account, subsidiaries and BOD... Betapa tak bestnyer.. sebab dah serasi dok kat sini kan.. Tapi nak buat camne, keje ngan org camni ler...

Masalahnyer sekarang nie, malas betul aku nak mengangkut brg2 aku.. bukan sikit.. banyak plak tu... iyelah.. file bertimbun2... dengan condition aku yg tak leh nak angkat berat sikit.. silap2 MC plak kang aku nanti... huhuhu. Yang paling tak best, partner sebelah aku ngan boss aku nanti jauh ler dr aku... Tak leh ler nak gosip2 dah... hahahaha

Tapi, tak kisah lah kan... yang penting next year aku cuti lama... perut dah nak meletup.. Tapi yang tak bestnyer keje pending mesti banyak giler ler nanti... Balik keje mesti banyak pending work to do... So you all wish me luck key!! Hopefully aku akan serasi dok ade kat tempat tu...

That's all for now... Catch you later!!

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie