-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Awal Muharram..

This month start 2nd weeks, keje 4 days a week jer kan.. Every week memang public holiday fall on Friday.. Jadi continuously cuti 3 days sampai ler tahun baru 2010.

Sebelum tu.. Selamat menyambut awal muharram yek kengkawan.. Semoga dengan kehadiran tahun baru nie, kita memperbaiki diri masing2..

Weekend tak dek byk aktiviti selain dr makan kenduri.. Memenuhi jemputan walimatul urus.. dan jugak operasi membersihkan rumah... Luckily my hubby yang buat most of the task.. Sebab aku dah x larat nak buat kerja2 berat nie kan.. Tak tau ler.. pregnancy kali nie banyak sikit ar problem kesihatan... huhuhu

Lately kalu aku buat keje byk sikit e.g berdiri lama2 utk buat keje, aku akan start having sakit pinggang ler.. sakit kaki ler... sampai kadang2 tak leh bangun bila dah lay down. So suffer.. huhuhu..

Oklah.. nanti bila rajin aku masukkan entry bergambar...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie