-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Today is Thursday.. Tomorrow is Friday.. lepas tu cuti.. hehehehe.. Dah lama x story mori kat sini.. Actually skrg ni aku agak mengantuk la... Asyik mengadap pc jer kan... So.. nak hilang kemengantukan nie, masuk la blog aku nie.. soret soret sikit.. walaupun tak dek topic menarik nak diceritakan..

Actually pagi nie aku agak angin sikit.. So sampai skrg rasa tak bape best... ditambah suhu agak sejuk.. ngantuk giloss... Oklah... itu jer..

Next week aku cuti on Friday!!. Nanti aku update ape aku buat on that day.. Adiiooossss..

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie