-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Late Entry- Sambutan Aidilfitri AP.Com 2009





Dah lama nak masukkan entry nie tapi disebabkan malas nak upload gambar.. so tertunda-tunda... Walaupun entry dah basi.. tak pe ler yek... Layan jerla....

Actually sambutan Aidilfitri nie berlangsung di rumah Cik Mat Gebang aka Dr. Dinon-Gombak. Tempat biasa yang we all buat kalau ada majlis keramaian camni... Sambutan ni berlangsung pada 17 October 2009 dengan kehadiran anak-anak yatim dari rumah Raudhah... Tak byk picture yang aku snap.. so layan jer la... Ni semua gambar2 masa preparation...


Aku ngan Kak Aina tengah memotong ulam-ulaman utk laksa perlis- one of the dishes on that day..



Hubby dan rakan-rakan tengah memproses kambing utk dibakar.. On that day, 3 ekor kambing yang dibakar sebagai juadah disamping lauk-pauk lain...

Ni Aku.. on the way..... hehehe


Anak-anak aku yang happy bebeno.. sebab dah lama tak dek gathering camni.. Sebab mama ngan papa diorang nie kadang-kadang tak dapat join kan...

Anyway, as usual.. event kali nie memang meriah. Yang penting dapat pengukuhkan silaturrahim antara kita semua...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie