-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Aku dan Pregnancy

Sudah lama aku tak bercerita pasal pregnancy aku kan.. Nie rasa nak update sikit la... Minggu nie dah 22 minggu baby dlm perut aku (5 1/2bln la tu..). Apa yang aku rasa skrg?? Keletihan yang cepat sangat... Last weekend aku gi camping, so aku notice perubahan yang amat sangat pada diri aku.. hehehe.. antaranya:-
1. Terlalu cepat letih dimana aku cam rasa nak semput.
2. Kaki cepat rasa kebas2.. Tak kiralah time aku berdiri or duduk.. Pelikkan?
3. Sakit dibahagian perut and persekitarannya bila aku duduk lama2. So bila nak berjalan tak leh..
4. Lately aku tak leh tidur malam dengan nyenyaknya.. Akibatnya aku selalu mengantuk di siang hari...

So.. apa patut aku buat ha? Baru 5 bulan dah tak larat...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie