-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Makan-makan kat Opis

Update gambar aje...





Hari nie as usual floor kitorang buat makan-makan.. Today sempena besday boss aku.. tapi boss aku tak dek la pulak.. So we all belasah jer la.. sebab dah plan kan..

Menu utk hari nie (atas request aku...)
Nasi putih, gulai ikan masin, kerabu magga, ayam goreng berempah,ulam-ulaman + sambal belacan, caramel dan agar2 santan. Time raya hari tu floor we all dpt laici dalam tin.. so buat Laici Ais...

Gambar tak dek sebab sibuk dok layan perut.. hahahaha.. Gulai ikan masin dia ada dia bubuh epal hijau ngan nangka muda.. Sedap gak ar.. 1st time makan gulai ikan masin campur epal hijau... Boleh ar try buat gulai camtu kat rumah... heheheh

Utk boss aku, hepi besday boss! (Aku la wakil boss aku, tolong makankan utk dia.. hehehe) Apa-apahal pun..actually makan2 nie aktiviti mingguan kitorang kat floor nie... Nampak gayanya, bertambah tembun la aku kali nie...

2 Nukilan Rasa:

  1. yea tembun..hu hu new words for today..

    BalasPadam
  2. La... ni mesti kes tak pernah dengar nie... Tembun nie sesuai utk org2 cam saya nie... tembam dan bulat.. hahhaha

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie