-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Last week and this week memang minggu yang bz utk aku.. next month slow down sikit and boleh concentrate kat kerja-kerja revision yang tertunda semenjak dua menjak nie...

Badan pun rasa letih.. kesihatan cam tak bape nak satisfied la... huhuhuhu... Keletihan membuatkan aku rasa nak gi holiday la...

Weekend ni ada plan nak masuk hutan tapi tak sure lagi la... Insya-Allah.. kalu mood ok gi la kot sebab bulan nie budget lari la...

Ooooo... Cerita pasal budget baru aku teringat nak citer... Pasal hari sabtu hari tu..
Hari sabtu hari tu aku ngan husband plan la nak gi tesco utk shopping brg2 keperluan rumah.. So early in the morning we all bangun siap2 then gi breakfast.. After breakfast terus gi Tesco la konon.. On the way, sampai depan SMC section 20, tiba-tiba kete we all cam terlanggar minyak atas jalan.. Kak Ngah (Najwa), memang jenis yang tak nak pakai seat belt nyaris terpelanting ke depan... Nasib baik dia dibelakang aku, so terkena kat seat aku.. Kalau tak, tak tau la nak jadi ape..

Kete we all terus berhenti kat tepi divider jalan.. Nasib baik gak la hubby aku bawak tak laju dan dalam keadaan menaiki bukit.. So.. Hubby turun la tgk apasal.. Pintu sebelah aku dah tak leh bukak.. sebab tersangkut... Hubby turun and check and kate tayar kete terkeluar.. So kete memang tak leh jalan terus la... Kene panggil towing..

Kesudahannya towing kete ke area rumah and send for repair.. campur towing sume melayangla RM600... hehehhe.. Itulah kesudahan cite budget aku yang lari.... Sabtu tu.. tak jadi shopping la.. lepak kat rumah sampai petang...


0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie