-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Kesibukan yang teramat

Hajat di hati nak update blog tak ter'update'. Dari permulaan Ramadhan sampaila Syawal almost over... Lately aku memang bz dan jugak merasa keletihan yang amat sangat... Maybe sebab aku tgh berbadan dua or maybe jugak sebab kerja-kerja yang menimbun sekarang nie... Tapi at least dengan kerja yang menimbun nie aku tak la rasa bosan ngan kerja aku...

Dah lama tak bercerita kan! Asyik dengar cerita kawan-kawan jer la... As for the update, hari nie last day cik zura (ap.com) bekerja di sini.. Next week dah start keje baru kat bayan baru penang.. Follow hubby berhijrah ke Kulim.. Wish them best of luck.. Susah ar sikit nak jumpa2 lepas nie.. Tapi tak pa.. we still kan contact each others.. skrg zaman technology... Macam2 ada... hehehe

Anak2 aku plak lain citernyer... Si kakak n Kak ngah after hari raya dah kene kudis.. skrg nie dah melarat2.. Diorang tu memang kulit sensitif.. Kene extra care la.. yang si Huda plak sejak kuar dr ICU condition kesihatan dia tak menentu... Pantang running nose jer mesti kene Asma.. Susah gak la.. Walaupun dia jenis yang tak banyak ragam.. Hopefully all my kids will getting better n better..

Aku dan hubby tak banyak update.. Cuma aku semakin 'membesar', tembun dan rasa semakin berat.. huhuhu.. Hubby aku as usual.. sometimes kene gi outstation... Mula-mula dulu cam tak best jer bila hubby kene gi outstation, but now dah boleh la terima.. Tak ler terasa sgt bila hubby tak dek kat rumah...

My pregnancy sekarang dah masuk bulan ke 5... Nafsu makan giler2.. Asyik lapau jer... Agak risau la.. sebab aku tgh overweight.. pregnant plak tu.. banyak risikonyer kan!! Nak telan air suam memang susah.. Skrg try to control la.. minta hubby selalu belikan buah as supplement sebab asyik lapau jer kan.. Just can't imagine berat aku bila mencecah 9 bulan nanti... huhuhu..

Teringin gak nak update citer pasal kebun aku, kolam ikan keli aku, taman aku, rabbit aku.. tapi tu la.. kat rumah memang tak ter'update' la kan.. Hopefully one day aku dpt curik2 masa sikit update citer2 tu sume...

That's all for now... nanti bila free aku jenguk2 lagi blog aku nie... huhuhu...

5 Nukilan Rasa:

  1. Welcome back..
    Seronok tu anak2 semakin membesar dan yg dlm perut pun tak lama leh disambut.. harap2 ler dapat anak lelaki lak, kan?

    Nanti boh ler gambaq “overweight” tuu... buat kenangan dlm blog...

    BalasPadam
  2. Kak Azie... Camera dok buat hal plak.. camno nak upload gambar yg tgh big2 saiz nie... Kot nyer buat kenangan.. tgk2 main jer cam ni.. hahahaha..

    X pe.. nanti kita jumpa kat rumah cik mat boleh suruh akak amik gambar kiter... hehehehe

    Aminnn... moga2 masin la mulut akak.. Hopefully it's a boy!!

    BalasPadam
  3. cik mai.. timer kasih la ingat kami no.. last day dh keja kt sini ari ni.. next week dh start keja kt penang.. xtau la cemana kan.. hopefully ok laa.. risau jgk.. huhu..

    jaga kesihatan no berbadan dua tu.. jgn dok overweight sgt.. sat g payah nk turun.. cam kami ni ha.. jenuh la nk jaga.. smpi nk give up laa.. :D

    BalasPadam
  4. Insya-Allah... Dok try cover gak nie.. takut jadik belon udara panas... huhuhu.. Nanti update la citer kat tempat keja baru.. Nanti2 kalu kami pi utara boleh singgah2 makan kat rumah cik zura.. hehehe.. Kena masak sepecial la noh!

    BalasPadam
  5. tang nk msk no problem.. tunggu kami betoi2 setel down dulu no baru mai.. heheh.. la ni dok kelam kabut lg.. jd cam masa baru2 kawin dulu pulak.. serba x cukup lengkap jd nya.. huhu

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie