-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Hari-hari yang sibuk dalam kerja aku.. Tapi ketandusan idea utk siapkan tasking2 yg berlambak nie... Adusss.....

Hari nie as usual floor we all buat makan2. Menu utk hari nie lemang, gulai daging, rendang, roti jala, karipap dan roti.. Nie dah jadi weekly aktivities dah.. every week buat breakfast n makan ramai2.. Masing-masing masak sorang sikit.. We all pun memang ada buat monthly collection.. nie utk beli jajan letak kat pantry or utk jamuan besday utk members kat floor kitorang...

Disebabkan banyak sangat makan lemang, aku dah start ngantuk nie... huhuhu.. Otak rasa beku jer.. tak leh nak fikir.. hahahaha.. teruk betoi kan!

Oklah.. nak sambung keje nie... Esok nak gi jamuan aidilfitri AP.Com kat rumah Cik Mat.. Mlm nie nak pi carik tembikai... kamera rosak.. so tak dek la entry bergambar... huhuhu (Bila la cik abg nak hadiahkan kamera baru.. hehhee)

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie