-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Fire Drill

Finally.. after a month planning aku telah berjaya menyiapkan satu tasking aku untuk bulan ini iaitu Fire Drill (of course dengan kerjasama pihak BOMBA Kota Anggerik). Sangat2 terima kasih kepada En.Kamarul Hudi diatas kerjasama beliau.

Thanks jugak buat ERT committee Trisystems.. Bukan senang nak jadik Safety Officer kan kalau tak dek kerjasama dr diorang... Ni antara gambar2 semasa aktiviti tersebut... Layan...







ni masa En.Kamarul Hudi bagi briefing... Semua cam kusyuk jer... Alhamdulillah.. satu big task aku for this year dah settle...



0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie