-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Update...

Dah lama tak update blog aku nie kan.. dan dah lama gak tak menjengah.. Banyak story nak update tapi disebabkan kesuntukan masa dan ke'malas'an yang melanda.. tak ter'update'la kan.... sejak Huda keluar wad, aku dah sibuk catch up balik keje2 yg tertunggak kat opis tu kan.. Rushing nak kejar dateline.. Pastu bz plak ngan audit yg tak habis2...

Nanti bila aku berkesempatan, aku update la entry2 yg basi.... hehehe antaranya..
1/ sekitar besday wafa
2/ makan2 ngan ap.com
3/ makan2 ngan jiran tetangga
4/ makan2 ngan kengkawan x-erasensa/ erakars (special guess- awie& cik zura)

By the way.. Ramadhan hampir ke penghujungnya.. malam nie dah masuk malam ke 25.. Raya hampir menjelma.. Semoga kehadiran aidilfitri kali ini mengukuhkan tali silaturrahim antara kita semua.. Amin....

Oh.. today is my 2nd daughter besday.. Najwa.. Happy besday Kak Ngah.. Sian Kak Ngah.. mama x beli kek pun utk Kak Ngah (dah claim kek coklat dia..) Nanti kita celebrate sama2 ye Kak Ngah...
Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie