-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Update on my pregnancy

Isnin hari tu aku gi check-up.. sebenarnya tak plan nak buat check-up.. just gi clinic sebab migrain kuat.. Inform doctor yg aku tgh pregnant, so he advise me not to take a migrain medicine.. sebab kuatkan.. Lagipun aku still on 1st trimester....

When doctor tanya nak scan tak, aku pun dengan rela hatinya cakap ok.. hehehe.. so scan la... Rupanya dah 9 weeks pregnancy aku.. Estimate due date on 8/3/2010. Tgk development dia semua ok jer.. Heart beat pun dah nampak... Cam best jer... Wafa seronok sebab boleh tgk adik baru...

Hopefully everythings goes well and the baby develop healthy and strongly... Cuma alahan aku cam makin menjadi-jadi.. asyik pening and paling tak tahan gigi aku la.. Gusi asyik bengkak jer.. (I'm having this problem since my previous pregnancy.. Time pregnant jer, kalu tak pregnant tak pe.. no problem)

Hopefully everythings going fine dan semoga semangat aku juga akan kuat.. Insya-Allah...

1 Nukilan Rasa:

  1. Alhamdulillah... semoga anak dan ibu sihat... sehingga bersalin..

    Moga2 dapat anak lelaki lak..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie