-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Sedihnyer...

Hari nie saya sedih sangat.. This morning ada discussion ngan HR Manager kat tempat kerja aku.. Ntah camne ntah, dia bgtau aku yg boss aku tak puas hati ngan aku.. sebab boss aku kata aku discuss ngan org lain pasal somethings tanpa go through dia..

ha??? aku cam blur ar.. apa yg aku discuss ngan org lain tanpa dia.. Bos aku ngadu kat HR Mgr tu kata yg aku nak set HSE committee tanpa bgtau dia... Tercengang aku sebab benda tu Engineering Division Mgr yg initial bukan aku.. then some more, she even call aku ngan bos aku utk meeting tu.. Boss aku pun memang attend the meeting..

Then aku come out with meeting minutes and new proposal as agreed in the meeting and even e-mail to him for him to get approval from MD. How come he said he know nothings??? Aku tak suka ar keje camni.. Kalu dia tak puas hati, cakap ar kat aku.. yg ngadu kat HR manager tu apsal??? Cuba tanya aku dulu.. sebab dia sometimes memang tak baca e-mail aku bg dia.. so, anythings cuba tanya aku dulu... Sedih ar camni!! ni yg rasa cam nak carik keje lain jer nie... huhu

2 Nukilan Rasa:

  1. Alaa.. tu kecik punya hal jer, selagi hang dah buat keja hang dengan penuh tanggungjawab, why worry?

    Cuba fikir, nasib setengah2 orang yg dianiaya kawan pejabat, diboikot, bos yg termakan hasutan, PR yang banyak songeh, bla bla..

    Kadang2 sedih tu sekejap jer, balik tengok muka anak2, U will feel better, dan akan lebih bersemangat bekerja untuk mereka...

    BalasPadam
  2. hehehhe.. bagus ar kak azie... semangat dah nie.. pedulilah ngan bos tu.. heheheh janji saya buat keje saya dah la...

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie