-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

My 4th pregnancy..

Last week aku check for pregnancy.. Just beli kat Pharmacy.. and the result of test is positif.. Aku ngan hubby masing-masing cam tak tau nak describe perasaan memasing.. Sebab x plan kan...
Tapi tak pe ar.. hopefully boy plak kan!! Lepas nie boleh 'tutup buku' unless kalu tetiba teringin nak menambah lagi kan...

This pregnancy actually aku agak teruk untuk 'morning sickness'.. but not on the morning only.. but throughout the days.. huhuhu... so sad...sebab my previous pregnancy aku x dek la mabuk2 nie kan... So.. kurang sihat sikit ar... badan pun letih.. lost appetite sikit.. tapi luckily aku still boleh makan ar...

Hopefully aku boleh strong for this pregnancy...

4 Nukilan Rasa:

  1. Congratulations!!!!!

    Saya tak ready lagi. Tak sanggup nak handle emosi as the complication will occur again kalo preggy dekat2 sgt

    BalasPadam
  2. Salam. TAHNIAH Farouq & wife. Moga bertambah rezeki lepaih ni - {AM} 001DEM96 , 9W2ACN

    BalasPadam
  3. Cik Kirah.. Ikutkan saya pun x ready.. nie kes2 terbabas ar nie.. tapi tak pe ar.. dah rezeki kan...

    MDAM_AM,
    Thanks... Aminnn.. moga2 rezeki kami semakin bertambah...

    BalasPadam
  4. Tahniah...
    Semoga terus sihat dan kuat...

    Pregnant ni sebenarnya anugerah, sbb ada orang tak leh (pompuan aaarrr bukan lelaki).
    Syukur dgn rezeki, kerana tiada yg lebih bahagia, bila dapat timang baby...

    Heeee best nyerrrrr....

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie