-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Huda....

Dah dua malam anak 'bongsu' aku tu buat hal... 1st day tu sebab dia demam.. tapi x dek la sampai tak nak tido... masa dia demam tu, aku letak cool fever.. the next day, demam dia dah ok.. badan tak panas la... tapi dia x nak tido... start kul 12 nangis sampai la kul 3.30pg... dengan keadaan aku x tak berapa nak ok nie, hubby aku la terpaksa take care of her... (Kesian hubby.. gi keje pun sakit kepala sebab x cukup tido)..
2nd night pun sama, dr kul 12 mlm dia nangis till kul 4 pg... this time around aku terjaga sebab dia nangis lain macam.. Usually kalu aku ambik dia bawak masuk bilik dia akan senyap.. tapi this time around tak jalan... She keep crying and crying.. dah kul 4.30am baru dia tido.. wake up pagi memang tak larat ar kan.... so aku ambik emergency leave ar...Sakit kepala la...
Kadang2 aku rasa tak best gak sebab this month dah 2 kali aku ambik EL + 1 day MC. Since aku dlm probation period, x elokla selalu camtu kan... but what to do.... x larat sgt la.....
Aku nak bawak Huda gi klinik pun x tau nak cakap ape.. sebab dia looks ok.. x demam, minum susu ok, minum air ok... tapi when night time she's crying... huhu.. mistik sungguh!!!!

Today Huda genap 10 months... Tido cepat yer.. jgn nangis2 lagi.... x larat dah mama ngan papa 3 days in a row.....

2 Nukilan Rasa:

  1. Rasanya perkara biasa jer ni... kadang2 baby ni bertukar angin.. mgkin dia nak tumbuh gigi, nak pandai berjalan ker...

    Kena sabar lebih lagi...:D

    BalasPadam
  2. memang kene sabar lebih kak azie.. yg penting dia dah tumbuh gigi kapak... besar betul!! hahahha

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie