-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Persekitaran Rumah (Kawasan taman hadapan rumah)

Jom gi jalan-jalan kat persekitaran rumah... Nak update gambar jer.. Basically belakang rumah aku ada projek 'buku hijau' dan kolam yang kononnya nak bela ikan keli.. dan hadapan rumah aku adalah sebuah taman ala-ala hutan.. hahahah

Kawasan depan rumah aku.... Skrg bukan musim bunga kan.. so x dek la byk bunga boleh di'snap'.. basically aku nie 'hantu orkid'..


Kak Ngah take advantage.. nak bergambar gak..

Bunga orkid yg wangi semerbak.. Berbunga cuma ikut musim.. Setahun sekali jer.. (Kalu dah cukup tua dan bernasib baik..)
Bunga Lili pun nak interframe..
and rose... even the petals pun wangi..

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie