-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Jengjalan on weekend...

Semalam si kenit Huda tu demam+batuk+selsema.. (ni dok demam lagi) Mlm tadi dia x leh tido.. asyik nangis jer.. So bangun pagi dah pening... So hubby tak gi keje ar (semlm dia plan nak gi keje).. Ngan mood aku yg tak ok nie (actually risau kot.. rasa cam ter'pregnant' ar..).. so hari nie we ols gi jengjalan..

Activiti hari nie, start 1st day project percubaan penternakan ikan keli... Lupa nak snap gambar masa aktiviti pelepasan benih ikan keli.. tak pe ar.. update gambar kolam dah la kan...(lebih kurang dalam 120 ekor benih anak keli)

Ni la gambar kolam terbaru kami utk projek percubaan ternakan ikan keli...


Ptg gi shopping barang keperluan rumah.. after that kami singgah kat taman tasik seksyen 9 (tempat kami selalu gi dulu.. dah lama tak gi..) jengjalan jer... sempat la jumpa couple tgh ambik outdoor photo 'newly wed'.. so, just update gambar2 yg sempat di'snap'. Anak2 x mo bergambar hari nie.. so candid jer....

On the way.. dalam kete... Wafa n Najwa in a good mood..
Ni mood tgh ok utk ambik gambar..



ni gambar2 candid la.. sebab masing2 x mo posing...


my favourite pic (Aku suke gambar pemandangan or pokok2)...
Teratai.. x dpt sudut yg best....



gambar tasik...
pokok yg aku suke.. nampak cantik..

2 Nukilan Rasa:

  1. Wahh.. kalu lekat pun ok gak tu..

    mana tau, kot anak lelaki lak kali ni.. hehehe.. Aminnnnn....

    BalasPadam
  2. Dok rasa macam dah 'on' la kot.. kalu period tak mai gak 5hb nie.. nak kene buat test dah la... Aminnnn.. moga2 masin mulut kak azie.. dah lama tingin nak 'hero' plak. buat teman pak dia.. (sorang2 ja kat rumah tu..)

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie