-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Ikan dan rabbit

Aku dan hubby nie actually sharing a same hobby (hobby we all lebih kurang jer..) nak tgk haiwan peliharaan kami??? Jom...

Ikan air tawar didalam akuarium.. jenis-jenis ikan adalah kelah, lampam, jelawat,krai dan macam2 lagi la...


Rabbit- Putih


Rabbit- Tompok

Projek percubaan ternakan ikan keli...

Tamak tak we all? Actually ni la hobby kami selain dari jalan-jalan cari makan... hahahaha the answer why both of us is putting weight...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie