-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Bercuti ke Taiping...

Weekend hari we all gi kenduri officemate kat Kuala Selangor (Murni & Erry).. Then langsung ke Teluk Intan.. Bawak anak2 gi jumpa tok and tok ayah diorang.. Ahad terus ke Beruas utk kenduri kawin member hubby (Jabar & Izan)... Congratulations to diorang sebab bergelar pengantin baru.. semoga perhubungan yang dibina berkekalan ke akhir hayat...

Monday follow hubby ke Penang.. Hubby actually kene outstation.. Aku ngan anak2 follow jer.. sebabkan cuti sekolah.. aku pun actually take a break sikit.. tensionla sejak2 audit yg tak putus-putus nie.. hehehehehe..

We ols menginap kat SSL Traders Taiping... RM140.. Kecik jer biliknyer.. tapi okla setakat nak tido tu kan... Update sikit gambar2 pemandangan dr bilik we all....
Pemandangan dari bilik we all.. tingkat 3... best tak?? dr sini boleh nampak Bukit Maxwell (Bkt Larut).
Huda sedang nyenyak tidur..

Anak-anak aku yang happy giler sebab dpt gi jengjalan.....


Lastly.. we all se'family'...

Aku n hubby yang semakin 'membesar'... hahahahah

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie