-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Aku dan Ikien

Saja nak update gambar aku ngan Ikien, my best friend since school time.. Now she's still studying at Al-Azhar,Iskandariah Mesir. Gambar nie ni ambil semasa di KLIA time nak hantar dia balik semula ke sana... After almost 10 years tak jumpa, she still cute.. aku plak dah nampak la tuonyer... hahahhah..

family aku ngan family ikien (my adopted family actually)



gambar ni aku, mak ikien (aku panggil mak), my daughter wafa n Najwa dan anak abg e (Ikien eldest brother)


Ntah bila lagi la boleh jumpa diorang kan... Maklumlah.. masing-masing dah sibuk ngan kehidupan sendiri...

4 Nukilan Rasa:

  1. Salam MAI..
    lama gak tak jumpa hang nih... nampak ceria tu..

    akhirnya jumpa gak hang kat blog hang ni...
    wehhhh bila lagi nak gelak2 sesama nih..

    BalasPadam
  2. Tu la akak kan.. Dah lama tak pi gelak-gelak.. retu hangpa pi mkn2 kat RASTA kami tak dapat join... Insya-Allah.. nanti kalu YPN buat program Tautan kasih kami join..

    BalasPadam
  3. Orait gak MAI... kalu AP.com ada buat aper2 program, calling lerrr...

    BalasPadam
  4. No problem kak... Kami skrg pun jarang join AP.com punya aktiviti... Kalu berkesempatan kami join.. NAnti kita calling2..

    BalasPadam

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie