-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

My daughter Wafa...

Today is my daughter open day at her kindergarden... So, aku purposely take time-off coz teringin gak nak tgk gelagat anak aku kat sekolah... Although lately aku agak panas baran sikit, tapi ada masanya kesian tgk anak aku yg sorang tu...

Walaupun dia agak agreasif dan naughty, tak mo dengar cakap tapi dari segi minda, she is a very fast learner.. maybe sebab tu dia agak aktif... Semalam aku mimpi yg bukan-bukan pasal anak aku yg sorang nie.. bila wake-up, it's almost 5am... Takut gak.. walaupun org kata mimpi mainan tidur.. tapi dengan condition skrg nie tak berapa save utk anak2 kecil.. terasa la gak takut bila mimpi yg bukan-bukan nie..

Ya Allah.. Aku mohon padaMu.. Lindungilah anak-anak ku dari segala bentuk kejahatan manusia... Aku yakin, kalu aku diuji dalam bentuk lain, aku mampu kuatkan semangat, tapi kalu di uji dari segi anak-anak.. rasanya akulah insan yang paling lemah...

I am thinking of changing my daughter kindergarden next year.. Sebenarnya aku ngan hubby memang plan nak hantar dia gi tadika islam.. tapi last year tak sempat nak survey.. Insya-Allah.. next year hopefully aku dapat hantar dia ke tadika yg lebih baik.. yang mampu memberikan ilmu dunia dan akhirat...

Wafa.. permata hati pertama aku.. budak yg agresif and outspoken (macam mak dia).. suka usik adik-adik.. selalu menguji kesabaran org sekeliling... tapi disebalik semua itu.. dia seorang yang sensitif and cepat memahami... Tak kisah apa pun org kata pasal anak aku yg sorang nie.. yang penting.. dialah permata hati yg kelahirannya paling dinantikan... Almaklumlah... anak sulung.. excited dia lain sikit....

But no matter what.. I try to be the best for all my kids...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie