-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Hari Yg Penuh Kejutan..

Dah lama tak bukak blog. Hari nie masuk ym nampak cik zura tulis 'ain admitted'. Masuk blog dia tgk entry tu.. Rupa-rupanya isteri cik din dah admitted.. Aku pun call la cik din... tanya khabar dah apa kes.. He told me that his wife admitted due to high blood pressure... Dah dekat nak bersalin ni macam-macam.. Hopefully ain selamat menjalani process menjadi ibu nie.. Anak sulung ni memang banyak dugaan...

On the afternoon.. aku call la erasensa (opis lama aku). Rindu plak kat 'adik poyo' aku tu.. Sapa lagi kalu bukan shida... hahahaha.. but surprisingly, dia dah berenti... HA???? Macam tak caye je la... Aku immediately call h/phone dia... rupa2nya ada cerita di sebaliknya... Tak pe la shida, ada hikmah disebaliknya...

Aku doakan shida, cik din dan semua kawan-kawan aku moga dapat yg terbaik dalam hidup... Cam rindu plak nak gathering ngan kengkawan lama... Bila nak jumpa pun tak tau la...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie