-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Hari-hari yang menguji kesabaran..

Lately aku tak sempat nak bukak blog sebabnya full ngan audit.. lepas audit utk SAMM renewal audit utk ISO plak.. Pastu terkejar-kejar nak buat Internal Audit.. Aku tak suke buat audit kalau org tak committed.. but what to do kan... terpaksalah.. sebab tu kan keje aku.. Sebab tu aku lebih suke buat akaun berbanding QA sebab akaun tak yah deal ngan org sangat.. Tak yah layan karenah org yg kadang-kadang boleh melunterkan semangat utk bekerja... huhuhuh

Sejak pindah building baru nie, keje aku berlambak-lambak tapi nak settlekan punyalah lambat sebab deal ngan ramai org... Pending sebab org yg tak beri kerjasama bukan sebab aku tak buat keje.. tapi biasalah kan.. kalu benda tu under our responsibility, org lain tak bagi kerjasama kita gak yang kene... Tension gak kadang-kadang...

Lagi-lagi rasa cam ISO nie just utk marketing jer.. bukan utk improvement... Kadang-kadang aku tak faham lah!!!!

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie