-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Hasrat yang tertunai

Lately aku memang bz giler sebab company relocation... Until now pun byk lagi yg tak settle.. dah la aku sorang2 plak tu kan.. sebab boss selalu keje kat luar.. Sometimes seminggu tak jumpa pun...

Anyway, Aku nak cite sikit ar... Aku dah lama idamkan nak bela arnab.. Sebabnya aku rasa arnab nie cute.. Some people just don't like it... Tapi byk2 haiwan peliharaan, aku paling minat ikan dan arnab.. Last sunday, as usual aku ngan hubby akan jalan2 kat pasar stadium sec 13 tu.. Byk kakak ngan kak ngah.. Kat sana adalah arnab yg so cute.. about rm30 seekor.. anak la.. Aku dah teringin nak beli.. but tak beli..

After balik dr sana, we all ronda2... Ntah camne, masa lalu jalan kebun, ternampak kedai menjual arnab.. Masuk kedai tu dan nampakla anak anak arnab yg comey2 belaka.. Si kakak dah sibuk.. 'ma.. nak rabbit color putih'. Tanya harga sepasang rm50. Aku pun dengan lajunya cakap kat hubby... belilah.. hehehehe.. jadinya tertunaila hasrat aku utk memiliki sepasang rabbit yg aku namakan putih dan tompok (sebab yg satu putih, satu lagi grey+white). Disebabkan si putih dan si tompok tu couple, hopefully diorang boleh bg aku anak2 yg comel dah ramai... hehehe

Bestnyer... finally, aku dpt jugak sepasang arnab yg diidam-idamkan....

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie