-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Polis Trafik

Hari nie aku teringin nak cerita pasal polis trafik.. Bukan nak complaint, saje nak cite2... Usually aku gi keje guna Highway (my previous place of work la kan..). So jarang ar bertembung ngan polis trafik... Sekarang nie aku memang guna jalan biasa gi keje.. so everyday bertembung ngan polis trafik la.. (ala.. yg dok jaga jalan tu.. the only person yg boleh disobey the trafik light legally... hehehehe).

Usually aku buat tak tau je kat depa.. Tapi hari nie, kebetulan kete we all berada di depan sekali.. So, aku tgk je la ragam polis trafik nie.. Baru la aku notice, depa rupanya ada style tertentu bila suruh kete cepat, or start jalan, or stop..hehehe

Kalau nak suruh jalan depa akan raised their hand left & right.. Satu point ke sisi dan the other hand akan waving.. Kalu suruh kereta tu cepat sikit, their waving hand pun cepat +++ tiup visel... kalu dak.. waving dia lemah lembut jer... Syok jugak tgk depa tu kan...

Itu je la yg aku nak kongsikan.... hehehehehe...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie