-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Huda Kena Denggi!!!!

Huda kena denggi.. Rupa-rupanya dia dok demam sebab kena denggi.. Poor my little daughter... Baru nak kenal dunia dah kena denggi.. At the time, aku still kat office when my hubby inform me (it's about 4.30pm).. Petang after work terus gi HTAR.. Dia dimasukkan ke wad pengasingan... Terpaksalah aku apply Emergency Leave.. Rasa tak best nak apply cuti actually sebab aku baru one week kat sini.. x elokla kan... Tapi nak buat camne, my daughter comes first.. No matter what, my family is my priority.. Poor my little daughter, because platlet darah dia turun ke 27, her blood has to be taken for analysis every 4 hours... Kesian betul.

So, she admitted for 3 days two night.. During that time, dia kena cucuk utk pengambilan sample blood for 51 times.. all over areas (tgn, kaki, left and right). Luckily dia jenis yg tak banyak ragam.. she only crying when her sample blood taken sebab kene cucuk banyak kali kan!!! Her blood vein is too small.. Sebab tu susah sikit nak ambik darah dia...

When Huda dah discharge, her sister plak suspected kene denggi.. Najwa is having very high fever yang on and off... If she still having the fever for another 3 days, her blood sample will be taken to confirm wether she's having the Denggi also... Poor my daughter... Hopefully anak-anak aku akan tabah menghadapi semua kesakitan ini...

Aku jugak harap yg govt selangor akan ambik action yg drastik utk menghapuskan masalah denggi... Dalam 3 bulan nie, dah 8 kes denggi kat tempat aku... Tgk-tgk la sikit keadaan longkang di persekitaran rumah kami sebab pengaliran dia memang teruk......

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie