-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Tempat Kerja Baru

This is my first week at my new work place.... Satu minggu yang cukup membosankan coz aku belum betul-betul on the job kan... So, hari pertama dan kedua.. masuk je pukul 10 pg, aku dah start mengantuk... Mulalah.. pening... hahahaha. Maklumlah.. PC tak dapat lagi.. pastu boss plak tgh bercuti (emergency). Tak dek apa nak buat... Pandai-pandai la bawak diri.. hehehehe

Masuk hari ketiga... aku dah dapat PC.. Benda pertama yang aku buat is download YM.. (Actually kat sini YM kene block..Tapi tempat aku boleh masuk plak) . Pastu access to online document.. and aku start compiling keje2 aku la... Terpaksala carik alternative utk buat keje.. Kalu dak.. confirm ar... mengantuk giler.... Memang boring ar.. sebab aku dah get use keje yg kelam-kabut sampai x dek masa nak resr.. Masuk sini memang rileks giler.. Sementara nak menyesuaikan diri kan....

Tapi yg bestnyer, sejak keje sini aku dapat balik cepat.. paling lambat kul 6.30 dah ada kat rumah.. Memang best giler ar.... So.. aku ada byk masa kat rumah.... Hopefully, aku cepat belajar and able to do my work independently (al-maklumlah.. dah lama tinggalkan bidang QA nie).

So.. wish me luck!!!

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie