-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

Hari-hari Terakhir

Actually sekarang nie bolehla dikatakan hari-hari terakhir aku sebelum berpindah ke tempat keje baru (which will be start on 16 Feb).. Dalam a few days je lagi... Alhamdulillah.. so far keje aku kat sini almost finished.. Insya-Allah.. I will manage to finished it on time. Yesterday, my big boss come to the office ( last week he already met me to discuss about my resignation). Still asking me to reconsider my resignation.. Tapi kesian dia, because my answer is still no.. Bukan apa.. aku plan nak sambung belajar.. Kalau planning aku menjadi, I have to find a job that offering me 5days a week. Walaupun my big boss is given counter offer.. but for me money is not everythings.... Kesian plak kat boss aku...

Memandangkan I'll be leaving soon.. so aku agak berhempas-pulas menyetelkan keje.. which is required my attention and patient (banyak betul correction yg perlu dibuat sampai sometimes aku lost patient). Keje kat sini best sebab keje aku tak pernah habis.. Lagipun byk bende yg aku boleh belajar... Tapi yg tak tahan anak-anak dah start complaining sebab everyday balik lewat.. Paling awal aku balik pun 7.30 mlm...

Sedih gak nak tinggalkan company nie, tapi nak buat camne.. I've made a decision to leave and looking for more time for me myself and family and also to continue my planning... Hopefully everythings will be fine...

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie