-->

 photo mai.jpg
I am Mai, your Shaklee Independent Distributor at Shah Alam,Selangor. COD Area coverage Shah Alam, Subang, Ara Damansara, Kampung Melayu Subang.
Delivery throughout Malaysia . Shaklee ID: 958686 | farizatul2002@yahoo.com| 0126629171|FB:Mazatul Azura Muhamad FB Pages: maishoppe
"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia."

Followers

2nd Last Day

Hari nie merupakan my 2nd last day kat sini.. Alhamdulillah.. all my target is achieved. Aku dpt close account for year 2008. Last night stayback ngan boss aku (Cik Din)... Dia betulkan semua account yg mana aku x dpt trace.. Best ar boss aku tu.. buat keje rileks jer.. tapi manage to settle everythings.. Actually aku x sempat nak tgk details.. sebab terkejar-kejar ngan keje daily.. so.. after finished my recon, mintak boss aku dtg check n betulkan semua yg aku x dpt trace... (sebenarnya aku x tgk pun kes-kes untraceable, nak cepat punya pasal...) Alhamdulillah.. dengan pertolongan boss aku tu, everythings looks like ok right now...

Next week aku akan start keje baru.. Doakan kejayaan aku dan aku juga doakan bos aku cepat2 dapat keje lain (ha..ha..ha.. boleh ke nak doakan camtu??). Hopefully everythings will be great... Insya-Allah....

0 Nukilan Rasa:

Catat Ulasan

Terima Kasih Sudi Singgah.. Silalah tinggalkan jejak yer.. Insya-Allah.. nanti saya jenguk kembali :)

Related Posts Plugin for http://mazatulazura.blogspot.com
Copyright © 2013-20124 Small Steps To A Big Journey All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie